Het sleperadr project!

en zo ziet mijn boot er uit

Moderators: sailor wim, frank

Plaats reactie
Baschinist
Berichten: 811
Lid geworden op: di jun 27, 2017 4:26 pm
Locatie: Krimpen aan de Lek
Contacteer:

Re: Het sleperadr project!

Bericht door Baschinist » wo jan 15, 2020 11:41 am

Klusweek 2-2020

Bedankt voor de complimenten Ad, altijd leuk om te horen!

De tweede klusweek van het jaar alweer en zo op het oog zit de gang er goed in. Een enigszins vertekend beeld want het zichtwerk wordt ruimschoots gecompenseerd met allerhande kleine tijdrovende klusjes.
De timmerman heeft er in ieder geval weer een stevige ruk aan gegeven en is weer een heel eind opgeschoten in het roefje.
Ook is de sponsor voor de elektrische installatie langs geweest om een beetje een idee te krijgen van de indeling en heeft aangegeven wat hij waar wil hebben. Hij liet gelijk een kofferbak vol spullen achter en daarmee was de rest van de dag gelijk gevuld voor een aantal man want een beugeltje hier voor een lampje, een gaatje daar voor een doorvoer, en voor je het weet is de dag voorbij en ben je nog niet eens halverwege met al je beugeltjes en is de elektrieker zijn kofferbak alweer aan het vol gooien met de volgende lading.
Voorop zijn de gaatjes geboord voor de kettingbak, ook hier weinig van te zien maar ondertussen tikt de klok vooruit en moet het draadtappen nog gaan beginnen.
Wat wel opgeschoten is het verfwerk en dan smoelt het bootje ineens heel anders met een ander kleurtje erop. Was wel enigszins noodgedwongen dat we gelijk zoveel geverft hebben, das het nadeel van 2K primer, wat je aanmaakt moet je wel opsmeren :mrgreen:

O ja....bijna vergeten: In de dependance zijn nog 2 teflon taatslagertjes gedraaid voor het roerwerk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Plaats reactie