REGISTRATIE FORUM !!

Mededelingen van de beheerder
Gesloten
Gebruikersavatar
frank
Site Admin
Berichten: 811
Lid geworden op: zo nov 11, 2007 9:18 pm
Locatie: Cuijk (nb)
Contacteer:

REGISTRATIE FORUM !!

Bericht door frank »

Let op!

Bent u nieuw op dit forum en wilt u zich registreren dan is de procedure vanaf heden gewijzigd in verband met de vele pogingen van spammers om reclameboodschappen op ons forum te plaatsen.

Het is alleen mogelijk zich te registeren door een emailtje te sturen aan de admin op het onderstaand adres.
Meldt u zich hier aan, geef dan meteen de gewenste gebruikersnaam door en een zelfgekozen wachtwoord.
U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht. Gedurende het vaarseizoen kan dat mogelijk even op zich laten wachten
vanwege verre reizen..

Wij hopen op uw begrip voor dit kleine ongemak en wensen u veel lees en schrijfplezier op het forum.

Forumbeheer

Afbeelding
Algemene Voorwaarden Forum Scheepspraet

==================================================================

"Scheepspraet" (hierna genoemd "wij", "ons", "onze", "http://www.machinekamer.nl/forum3") respecteert je privacy!

Om daaraan te kunnen voldoen komen wij het volgende met je overeen.

Als je dat niet wil, bezoek of gebruik "Scheepspraet" dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de overeenkomst regelmatig te controleren op wijzigingen. Wil je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Scheepspraet". Uitschreven kan door contact op te nemen met de admin van het forum.
Blijf je gebruik maken van "Scheepspraet", dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de "GNU General Public License v2" (hierna "GPL") en kan gedownload worden via http://www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en http://www.phpbb.nl. De phpBB-software faciliteert internetgebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB kun je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en http://www.phpbb.nl.

Je komt overeen met het volgende: Het is leden niet toegestaan om kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde nationale of internationale regels en/of wetten schenden die gelden voor het land van vestiging van het lid, het land waar "Scheepspraet" is gehost.
Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze overeenkomst te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat "Scheepspraet" het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database.
Deze informatie zal niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, "Scheepspraet" zal bij hackpoging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen dit zo snel mogelijk bij de autoriteit persoonsgegevens melden.

Een gebruiker van "Scheepspraet" kan auteursrechtelijk materiaal in een bericht plaatsen wanneer hij daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft van de auteur. De eigenaar van "Scheepspraet" noch de webhoster kan aansprakelijk worden gesteld voor oneigenlijk gebruik van afbeeldingen waarbij een auteursrecht in het geding is. Betreft het een afbeelding met herkenbare personen in een situatie waarbij geen sprake is van een publieks-evenement of manifestatie dan moet de gebruiker van die persoon of personen uitdrukkelijk toestemming hebben voor publicatie.


==================================================================


Privacyverklaring Forum “Scheepspraet”

Scheepspraet ( https://www.machinekamer.nl/forum3) is onderdeel van het geregistreerde domein Machinekamer.nl, webhoster is brinkman.it/
Bij registratie als gebruiker van het forum worden persoonsgegevens gevraagd waarbij wij ons houden aan de eisen van de privacywetgeving.

1 doeleinden
Wij gebruiken slechts privé gegevens die nodig zijn om toegang te verkrijgen tot bepaalde rechten om iets op het forum te publiceren in vorm van woord of beeld. Door registratie op het forum geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van gegevens als genoemd in lid 2

2 welke gegevens
Om gebruik te maken van het forum als geregistreerd lid worden de volgende gegevens verlangd:
a een gebruikersnaam
b een wachtwoord
c een emailadres
De genoemde gegevens hoeven niet met de werkelijkheid overeen te stemmen maar dienen als identificatie op het forum.

3 opslag
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Hiervoor werken wij o.a. met gecertificeerde SSL-verbindingen.

4 recht op inzage en correctie
wij respecteren uw rechten om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen. Tevens kunt u als geregistreerde online zelf uw gegevens aanpassen en wijzigen.

5 Publicatie
Wij publiceren uw gegevens niet en geven die niet door aan derden. U bent zelf verantwoordelijk voor publicatie van uw gegevens op het forum waarbij u gebruik kunt maken van functies in uw persoonlijk profiel om uw gegevens niet zichtbaar te maken voor andere gebruikers.

6 Bewaartermijnen
Wij slaan uw persoonlijke gegevens op zolang u aangeeft geregistreerd te willen blijven en na beëindiging van uw registratie worden die gegevens gewist.

7 Autoriteit Persoonsgegevens
Voor klachten kunt u terecht bij de admin van het forum. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

==================================================================
gr FRank

\\ Blind vertrouwen in de autoriteiten is de grootste vijand van de waarheid. Albert Einstein //
Afbeelding
Gesloten